Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.
Over ons
Uw Professionele & Betrouwbare Partner.
Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.Het bedrijf is een nationale hightech onderneming en een nationaal niveau gespecialiseerde, verfijnde,en nieuwe "kleine reus" ondernemingHet heeft een toonaangevende omvangrijke productiecapaciteit en een sterke technologische onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteit in China. The company is a provincial-level technology center in Shaanxi Province and has long-term cooperation with research institutions such as the China Petroleum Engineering ...
Leer meer

0

Gevestigd jaar

0

Miljoen+
Werknemers

0

Miljoen+
Jaarlijkse Verkoop
China Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. hoge kwaliteit
Trust Seal, Credit Check, RoSH en Supplier Capability Assessment.het bedrijf heeft strikt systeem voor kwaliteitscontrole en professioneel testlaboratorium.
China Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. Ontwikkeling
Interne professionele ontwerpteam en geavanceerde machineworkshop. We kunnen samenwerken om de producten te ontwikkelen die je nodig hebt.
China Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. Vervaardiging
Geavanceerde automatische machines, strikt procesbesturingssysteem. We kunnen alle elektrische terminals maken die u niet nodig heeft.
China Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. 100% dienstverlening
Bulk en op maat gemaakte kleine verpakkingen, FOB, CIF, DDU en DDP. Laat ons u helpen de beste oplossing te vinden voor al uw zorgen.

kwaliteit Versterkte Thermoplastische Pijpen & Thermoplastische Samengestelde Pijp fabrikant

Vind Producten die beter aan Uw Vereisten voldoen.
Gevallen & Nieuws
De Recentste Hotspots.
De DN200 RTP-pijplijn van Baoji Tianlian Huitong Group, geëxporteerd naar Irakrumaila Oilfield, is met succes verscheept in binnenlandse havens!
  Als toonaangevende onderneming in China voor samengestelde materialen is Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten van samengestelde materialen voor wereldwijde klanten.We zijn er trots op aan te kondigen dat onze RTP-pijplijn voor export naar het Rumaila-veld met succes is geladen en klaar is om naar buitenlandse havens te worden verscheept.. Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. is een hightechonderneming die gespecialiseerd is in het onderzoek en de ontwikkeling, de productie en de verkoop van composietmaterialen.We hebben professionele productieapparatuur en technisch teamOnze producten bestrijken vele gebieden, waaronder aardolie, chemie, waterbehandeling en andere industrieën. De Rumaila RTP-pijpleiding is een belangrijk project van ons bedrijf, dat is gemaakt van hoogwaardige composietmaterialen met chemische weerstand, hoge sterkte en licht gewicht.De Rumaila RTP-pijpleiding is ontworpen voor de speciale behoeften van internationale klanten en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de olie-industrie aan duurzame en betrouwbare pijpleidingsystemen.   Onze strenge processen en hoge kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat de kwaliteit van de RTP-pijpleidingen in het Rumaila-olieveld aan internationale normen voldoet.Onze producten hebben een aantal strenge tests en certificeringen doorstaan, met betrouwbaarheid en stabiliteit.   Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. houdt zich aan het principe van "kwaliteit eerst, klant eerst" en streeft ernaar om aan de behoeften van klanten te voldoen.We hebben langdurige en stabiele samenwerkingsverbanden met veel bekende klanten thuis en in het buitenland, die alom erkend en geprezen is.   We zullen ons blijven inspannen voor innovatie, de kwaliteit van het product en het technische niveau voortdurend verbeteren, om klanten betere producten en diensten te bieden.Bedankt voor uw aandacht en steun aan Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co.., LTD.!   Als u geïnteresseerd bent in onze producten of vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen.creëren briljant!   Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.Internationale website:http://www.rtppipes.com/Chinese officiële website:http://www.bjtlhtgs.com/Afdeling Internationale Handel: LeoTel/WeChat: 15339196102
De door Tianlian Huitong naar Rusland geëxporteerde DN80-17MPa RTP-pijp is met succes geleverd!
Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.heeft met zijn uitstekende technische capaciteit en uitstekende productkwaliteit een groot succes behaald in het project om DN80-17MPa RTP-pijp naar Rusland te exporterenWij zijn zeer verheugd u te kunnen melden dat wij onlangs met succes de levering van deze belangrijke bestelling hebben voltooid, die zeer gewaardeerd is door onze klanten. Als onderneming die zich richt op onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van composietbuizen, heeft Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.is toegewijd aan het leveren van eersteklas producten en diensten aan klanten over de hele wereld.Onze RTP-buizen hebben een uitstekende hoge temperatuur-, corrosie- en drukbestendigheid en worden veel gebruikt in de olie-, gas-, chemische en andere industrieën. De levering van het DN80-17MPa RTP-pijpproject voor uitvoer naar Rusland weerspiegelt volledig de uitstekende voordelen van Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.in termen van technologisch onderzoek en ontwikkeling en productiecapaciteitOns professionele team heeft niet alleen belangrijke doorbraken geboekt in de selectie van grondstoffen, productieprocescontrole, enz., maar heeft ook uitmuntendheid bereikt in kwaliteitscontrole en projectmanagement. We houden ons altijd aan het principe van klant in de eerste plaats, bieden klanten oplossingen op maat, en zorgen voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van producten.We kunnen hun behoeften beter begrijpen en professionele en efficiënte technische ondersteuning bieden. Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. zal voortdurend inspanningen leveren om de productkwaliteit en het serviceniveau voortdurend te verbeteren.en verder uitbreiden van de internationale markt en partners om te voldoen aan de groeiende behoeften van klantenWe kijken ernaar uit om samen met meer klanten partnerschappen aan te gaan om samen een betere toekomst te creëren.

2023

10/18