Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.
Σχετικά με εμάς
Ο επαγγελματικός & αξιόπιστος συνεργάτης σας.
Η Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.Η εταιρεία είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και ειδικευμένη σε εθνικό επίπεδο, εξευγενισμένη,και νέα "μικρή γιγάντια" επιχείρησηΈχει την κορυφαία ολοκληρωμένη παραγωγική ικανότητα και την τεχνολογική δύναμη έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα. The company is a provincial-level technology center in Shaanxi Province and has long-term cooperation with research institutions such as the China Petroleum Engineering Materials Research ...
Μάθετε περισσότερων

0

Έτος που καθιερώνεται

0

Εκατομμύριο+
Υπάλληλοι

0

Εκατομμύριο+
Ετήσια πωλήσεις
Κίνα Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. υψηλής ποιότητας
Trust Seal, Credit Check, RoSH και Supplier Capability Assessment.Η εταιρεία διαθέτει αυστηρά σύστημα ποιοτικού ελέγχου και επαγγελματικό εργαστήριο δοκιμών.
Κίνα Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. ΑΝΑΠΟΤΑΣΗ
Εσωτερική επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού και εργαστήριο προηγμένων μηχανημάτων. Μπορούμε να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη των προϊόντων που χρειάζεστε.
Κίνα Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Προηγμένες αυτόματες μηχανές, αυστηρά σύστημα ελέγχου διαδικασίας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε όλα τα ηλεκτρικά τερματικά πέρα από τη ζήτηση σας.
Κίνα Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. 100% Υπηρεσία
Μεταφορές χύδην και μικρών συσκευασιών, FOB, CIF, DDU και DDP. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για όλες τις ανησυχίες σας.

ποιότητας Ενισχυμένοι θερμοπλαστικοί σωλήνες & Θερμοπλαστικός σύνθετος σωλήνας κατασκευαστής

Βρείτε τα προϊόντα που καλύπτουν καλύτερα τις απαιτήσεις σας.
Περιπτώσεις & ειδήσεις
Τα πιό πρόσφατα καυτά σημεία.
Ο αγωγός DN200 RTP του ομίλου Baoji Tianlian Huitong που εξήχθη στο πετρελαϊκό πεδίο Irakrumaila έχει αποσταλεί με επιτυχία στα εγχώρια λιμάνια!
  Ως ηγετική εταιρεία σύνθετων υλικών στην Κίνα, η Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα σύνθετων υλικών υψηλής ποιότητας για τους παγκόσμιους πελάτες.Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ότι ο αγωγός RTP για εξαγωγή στο πεδίο Ρουμάιλα έχει φορτωθεί με επιτυχία και είναι έτοιμος να αποσταλεί σε ξένα λιμάνια.. Η Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση σύνθετων υλικών.Έχουμε επαγγελματικό εξοπλισμό παραγωγής και τεχνική ομάδαΤα προϊόντα μας καλύπτουν πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων του πετρελαίου, των χημικών, της επεξεργασίας νερού και άλλων βιομηχανιών. Ο αγωγός Rumaila RTP είναι ένα σημαντικό έργο της εταιρείας μας, το οποίο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σύνθετα υλικά με χημική αντοχή, υψηλή αντοχή και ελαφρύ βάρος.Ο αγωγός Rumaila RTP έχει σχεδιαστεί για τις ειδικές ανάγκες των διεθνών πελατών και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες της πετρελαϊκής βιομηχανίας για ανθεκτικά και αξιόπιστα συστήματα αγωγών.   Η αυστηρή διαδικασία μας και τα υψηλά πρότυπα ελέγχου ποιότητας εξασφαλίζουν ότι η ποιότητα των αγωγών RTP στο πετρελαϊκό πεδίο Rumaila πληροί τα διεθνή πρότυπα.Τα προϊόντα μας έχουν περάσει από μια σειρά από αυστηρές δοκιμές και πιστοποιήσεις, με αξιοπιστία και σταθερότητα.   Η Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. ακολουθεί την αρχή "πρώτα η ποιότητα, πρώτα ο πελάτης" και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών.Έχουμε δημιουργήσει μακροπρόθεσμες και σταθερές σχέσεις συνεργασίας με πολλούς γνωστούς πελάτες στο σπίτι και στο εξωτερικό, η οποία έχει αναγνωριστεί και επαινεθεί ευρέως.   Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για καινοτομία, να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και το τεχνικό επίπεδο, για να παρέχουμε στους πελάτες καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.Σας ευχαριστώ για την προσοχή και την υποστήριξή σας στην Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co.., LTD.!   Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Δημιουργήστε λαμπρό!   Η Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.Διεθνής ιστοσελίδα:http://www.rtppipes.com/Επίσημη κινεζική ιστοσελίδα:http://www.bjtlhtgs.com/Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου: LeoΤηλέφωνο/WeChat: 15339196102
Θερμά συγχάρετε TLHT μας επιχείρησης DN250 PN6.3MPa εύκαμπτος σύνθετος σωλήνας εμποδίων υψηλού καθαρός υδρογόνου υψηλός στην εθνική δοκιμή δικτύων σωλήνων της Κίνας επιτυχή!
Θερμά συγχάρετε TLHT μας επιχείρησης DN250 PN6.3MPa εύκαμπτος σύνθετος σωλήνας εμποδίων υψηλού καθαρός υδρογόνου υψηλός στην εθνική δοκιμή δικτύων σωλήνων της Κίνας επιτυχή!   Καλές ειδήσεις! Καλές ειδήσεις! Καλές ειδήσεις!   Σύμφωνα με την Κίνα CCTV-13 η έκθεση ειδήσεων στις 26 Ιουνίου, δοκιμή σωληνώσεων υψηλού καθαρή υδρογόνου της Κίνας πρώτη είναι επιτυχής! Δοκιμή σωληνώσεων υψηλού καθαρή υδρογόνου της Κίνας η πρώτη ήταν επιτυχής στον έλεγχο σπασίματος σωληνώσεων της εθνικής σωληνώσεων της Κίνας ομάδας δικτύων στον τομέα δοκιμής Hami σε Xinjiang (εικόνα 1), το οποίο παρέχει τη τεχνική υποστήριξη για μελλοντική μεγάλης κλίμακας, χαμηλού κόστους μεγάλης απόστασης μετάδοση σωληνώσεων της Κίνας του καθαρού υδρογόνου.  

2021

01/10

Ο σωλήνας DN80-17MPa RTP που εξήχθη από την Tianlian Huitong στη Ρωσία παραδόθηκε με επιτυχία!
Η Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.έχει επιτύχει μεγάλη επιτυχία στο έργο εξαγωγής σωλήνων DN80-17MPa RTP στη Ρωσία με την εξαιρετική τεχνική ικανότητα και την εξαιρετική ποιότητα του προϊόντοςΕίμαστε πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώσαμε με επιτυχία την παράδοση αυτής της σημαντικής παραγγελίας, η οποία έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους πελάτες μας. Ως επιχείρηση που επικεντρώνεται στην Ε&Α, την κατασκευή και την πώληση σύνθετων σωλήνων, η Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.έχει δεσμευτεί να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο.Οι σωλήνες RTP μας έχουν εξαιρετική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, διάβρωση και πίεση και χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες πετρελαίου, φυσικού αερίου, χημικών και άλλων. Η παράδοση του έργου σωλήνων RTP DN80-17MPa για εξαγωγή στη Ρωσία αντικατοπτρίζει πλήρως τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα της Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd.όσον αφορά την τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη και την παραγωγική ικανότηταΗ επαγγελματική μας ομάδα έχει όχι μόνο σημειώσει σημαντικές ανακαλύψεις στην επιλογή πρώτων υλών, τον έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής κλπ., αλλά και έχει επιτύχει αριστεία στον έλεγχο της ποιότητας και τη διαχείριση έργων. Συμμεριζόμαστε πάντα στην αρχή του πελάτη πρώτα, παρέχουμε στους πελάτες προσαρμοσμένες λύσεις, και εξασφαλίζουμε την αξιοπιστία και την αντοχή των προϊόντων.Μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες τους και να παρέχουμε επαγγελματική και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Η Baoji Tianlian Huitong Composite Materials Co., Ltd. θα συνεχίσει να καταβάλλει αδιάκοπες προσπάθειες για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και του επιπέδου των υπηρεσιών,και περαιτέρω επέκταση της διεθνούς αγοράς και των εταίρων για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των πελατώνΑνυπομονούμε να οικοδομήσουμε συνεργασίες με περισσότερους πελάτες για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον μαζί.

2023

10/18